10 KOSMETICKÝCH FAKTŮ O MNĚ

pondělí, června 20, 2016


Krásný den, čtenářky!
Byla jsem nominovaná do tagu, který aktuálně koluje mezi českými beauty blogerkami. Tímto bych chtěla poděkovat Markétce za nominaci a rovnou se vrhneme na mých 10 kosmetických faktů! 



1. Za poslední půlrok jsem se o vlasy začala mnohem více starat. Nově používám jak olejíčky, tak masky a kondicionér. Do té doby jsem vlasům dopřávala pouze šampon.

2. Před cca rokem a půl jsem chtěla být nutně blondýna. Aktuálně se to však obrátilo. Naopak toužím po hodně tmavých (až černých) vlasech, které by byly dlouhé nejlépe až k zadku!

3. Jsem vysazená na chlupy. Na sobě chloupky snesu pouze v podobě obočí, ale jinak musí ze všech míst pryč, takže každou neděli strávím minimálně 2 hodiny epilací všech partií svého těla. 

4. Jsem neskutečný milovník peelingů. Nejraději bych je používala každý den, protože zbožňuji tu heboučkou pokožku, kterou umí vykouzlit.

5. Hrozně flákám používání tělových krémů a jim podobných produktů. Sice je mám moc ráda, ale nedokážu se k mazání dokopat, takže jsem nakonec šťastná, když se namažu jednou za týden. 

6. Když jsem byla mladší, měla jsem nádherné, husté, dlouhé řasy. To se však bohužel změnilo. Aktuálně jsou mé řasy zničehonic v katastrofálním stavu - jejich konce zatáčí dolů, vlní se a mám jich málo.

7. Líčení mi více méně jde, ale na linky jsem neskutečný nešika. U těch dokážu strávit klidně půl hodiny, ale stejně vždycky dopadnou špatně. 

8. Moc ráda nakupuji nové rtěnky, ale vůbec je nenosím. Rtěnkou se nalíčím přibližně 3x do měsíce.

9. Líbí se mi perfektně upravené, dlouhé, nalakované nehty, ale jakoukoli péči o ně nenávidím. Lakování mi nejde, a když už se mi to výjimečně podaří, pokaždé o něco nezaschlým lakem zavadím a můžu začít od začátku. Ne, na to prostě nikdy nebudu mít nervy! 

10. Kdybych měla hezkou pleť, nejspíš bych mnohem více kašlala na líčení, na které jednoduše někdy náladu nemám. Častokrát se maluji jen kvůli problematické pleti, kterou mám potřebu neustále maskovat. 


Psali jste také tento tag? Hoďte mi ho do komentářů, moc ráda se mrknu!

9 KOMENTÁŘŮ

  1. Teda docela jsem se podivila, kolik toho máme společného! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak koukám, že jsme celkem odlišné :D Teda taky nesnáším, když mám někde chloupky, ale zas pokud nemám sukni, tak jsem v pohodě. :D Ale barvu vlasů bych nikdy neměnila, téměř se nemaluju - jen oblast očí. Zas spousta je toho stejná :D třeba ty rtěnky, nehty :)
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si bohužel neoholená připadám nechutná a neupravená, takže prostě musím být nejlépe stále perfekně holá. :D A když to nevyjde, jsem nesvá a cítím se vážně odporně. Nechápu, kde se to ve mně vzalo. :D

      Vymazat
  3. Tento tag jsem ještě nepsala, ale mám to v plánu :) taky jsem nehoráznej lenoch na mazání se krémy :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. První a páté mám úplně stejně! Mám hrozně suchou pokožku a pořád se škrábu. Ale ani to mě většinou nedonutí se namazat, vadí mi, že mám pak mastné ruce :D
    Jinak kdyby jsi chtěla ke mně nakouknout, budu moooc ráda, založila jsem si nový (asi stý :D) blog.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  5. Na článek jsem se moc těšila! :) Peelingy mám také moc ráda. A to s těma rtěnkama mám taky tak :D jsem ráda, že nejsme jediná. Řekla bych, že tohle asi psala moje vzdálená sestra, protože máme toho fakt hodně společného :D

    Březový set na celulitidu

    OdpovědětVymazat
  6. V bodě č.8 jsem se úplně viděla :) mám potřebu si kupovat stále nové a nové rtěnky. Vím, že je nevynosím, ale potřebuji je mít! :D :)
    Super článek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!

PRAVIDELNÍ ČTENÁŘI

NAPIŠ MI

Název

E-mail *

Vzkaz *

FACEBOOK

Subscribe